Najaarsactie - Topterras

Najaarsactie

Nu elke 3de screenmotor gratis

Met screens reguleer je een ideale temperatuur in huis, zonder inkijk naar binnen maar mét behoud van je zicht naar buiten. Ze zijn zeer effectief om de warmte en het felle licht te weren. Met screens kan je jouw raam of deur openzetten zonder last te krijgen van rondvliegende insecten. Voor optimaal comfort zijn screens elektrisch bediend, met schakelaar of afstandsbediening. Het beschermt zowel uzelf als uw meubels tegen schadelijke UV-stralen. Kortom, geen zonwering is zo veelzijdig als een Verano® screen!

Gratis motor op rolluik A45

Wens je te besparen op jouw energierekening deze winter? Houd dan de binnentemperatuur onder controle! Zon, licht, koude en warmte hebben allemaal invloed op je woonomgeving. Genieten van een aangenaam woonklimaat in jouw huis, zowel in de zomer als in de winter is ondertussen al geen overbodige luxe meer. Rolluiken zorgen ervoor dat je de temperatuur in je huis beter en efficiënter kan regelen.

Korting bij terrasoverkappingen

Als je op zoek bent naar evenveel comfort buiten als binnen, dan kies je voor een 4-seizoensoplossing! Een terrasoverkapping is een ideaal 4-seizoensproduct. Het hele jaar heb je er plezier van, vanaf de eerste lentezon tot laat in het najaar. Laat je verleiden door een heerlijke winterbarbecue tijdens een koude winteravond. Met een terrasoverkapping vergroot je jouw leefruimte, maakt het helemaal compleet met een glaswand, screen of verandazonwering en je zit een heel jaar lang heerlijk beschut!

Korting bij een lamellendak

Wil je exclusief genieten van je eigen tuin dan is een lamellendak iets voor jou! Een lamellendak is een luxueuze terrasoverkapping waarvan het dak bestaat uit kantelbare lamellen. Met deze lamellen kan je de lichtinval regelen of het zelfs volledig sluiten. Het dak kan zowel tegen de muur als vrijstaand geplaatst worden waardoor je het bijvoorbeeld ook als poolhouse kan gebruiken. Natuurlijk kan je het helemaal afmaken door aan de zijkanten screens en een glaswand toe te voegen.